Siverek'te Aile ve Toplum Temelli Destek Çalışmaları Sürüyor

Siverek Sosyal Hizmet Merkezi ekipleri, aile ve toplum temelli koruyucu ve destekleyici çalışmalar kapsamında Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görüşmeler gerçekleştirerek sosyal destek faaliyetlerini sürdürdü.

Siverek'te Aile ve Toplum Temelli Destek Çalışmaları Sürüyor
Editör: Yönetici
24 Haziran 2026 - 08:46

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Siverek Sosyal Hizmet Merkezi tarafından, “Aile ve Toplum Temelli Sosyal Destek Modeli” kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda merkez ekipleri, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ve okul yönetimiyle görüşmeler gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmelerde aile ve toplum temelli koruyucu ve destekleyici hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulunulurken, ihtiyaç ve talepler de değerlendirildi.

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, aile ve toplum temelli sosyal hizmet çalışmalarının kurumlar arası iş birliğiyle sürdürüldüğünü belirterek, bireylerin ve ailelerin sosyal yönden güçlendirilmesine yönelik faaliyetlerin devam edeceğini ifade etti.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum