Siverek'te binlerce kişi Türkiye Yüzyılı için tek yürek

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahim Dusak’ın seçim bürosunun açılışı, binlerce kişinin katılımı ile mitinge dönüştü. ‘Türkiye Yüzyılı’ sloganı ile Siverekliler tek yürek oldu.

Siverek'te binlerce kişi Türkiye Yüzyılı için tek yürek
30 Nisan 2023 - 21:10
14 Mayıs genel seçimlerine sayılı günler kala gerek sağlık alanında gerek ise Şanlıurfa’nın sorunları ile ilgili olarak çalışmalarını şimdiden çözüme kavuşturan Abdurrahim Dusak’ın Siverek ilçe meydanında seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Binlerce vatandaş katıldığı seçim bürosunun açılışında Siverekliler tek yürek oldu. 14 Mayıs’ta güçlü Türkiye için AK Parti’ye destek mesajı verildi.

Miting havasında geçen açılış programında,  fenalaşan vatandaşlara da yine Prof. Dr. Abdurrahim Dusak ilk müdahaleyi yaptı. Vatandaşların takdirini kazana davranış yoğun tezahürat ile karşılandı.


Gelen konuklara teşekkür ederek büyük bir destek gören AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, 14 Mayıs’ın yine AK Parti’nin zaferi ile sonuçlanacağını vurguladı. 


Gülpınar, “Tarih Tekrar Tekerrür Edecek Ve Ak Parti 14 Mayıs’ta Yine Zaferle Çıkacaktır”
Gelen Konuklara seslenen Gülpınar, “Zafer ile alnımızın akı ile çıktık ve inşallah 14 Mayıs’ta tarih tekerrürden ibarettir mantığı ile sizlerin desteği ile yeni bir zafere imza atacağız. Biz 5 sene önce dedik ki bir daha Milletvekili adayı olmayacağız ve 2023 seçimleri geldiğinde bir daha Milletvekili adayı olmadığımızı bütün dünya âleme gösterdik. Başkalarının dediği gibi de kimseyi öne sürmedik. Burada önemli olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleridir. Bize kimi aday gösterdiyse bizler de onların arkasında duracağımızı belirttik. Bugün bu desteğimizi göstermek için buradayız” dedi.



“Artık bu algı operasyonlarından bıktık. Bir şey öğrenmek isteyen varsa yerimiz yurdumuz belli gelsinler her şeyi olduğu gibi anlatalım. Bu şehir artık algı operasyonları ile yönetilmez hale geldi. İnşallah bizden sonraki bu genç nesil algı operasyonlarından kurtarılmış bir Siverek’te siyaset hayatlarına devam edeceklerdir. Çünkü bu gençler geleceğimizin teminatıdır. Geleceğe temiz bir Siverek bırakmak anlayışı ile hareket ettik ve inşallah bundan sonra da yeni kadrolarla; Abdurrahim Dusak hocamız Milletvekili olduğu takdirde inşallah bu temiz anlayış devam edecektir”



Gülpınar, “Siverek Hiç Olmadığı Kadar Mecliste Güçlü Olacaktır”
Her türlü desteği seçilecek olan Milletvekillilerine vereceklerini belirten Gülpınar, “Size iddia ediyorum 14 Mayıs seçimlerinden sonra Siverek meclisteki en avantajlı ilçe, inşallah da ileride de il konumunda olacaktır. Eyyüp Kadir İnan AK Parti İzmir 1.sıra adayı, kim bu kardeşimiz? Siverekli. Yıldız Konal Süslü İstanbul 3. Bölge 12. Sıra adayımız Allah’ın izni ile seçilecek hiçbir şüphemiz yok, kim bu kardeşimiz? Siverekli. Prof. Dr. Abdurrahim Dusak Şanlıurfa 3.sıra adayı inşallah seçilecek, Kim bu kardeşimiz: o da Siverekli. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan listelerin açıklanmasının ardından daha 24 saat geçmeden bir görevlendirme yaptı ve Kasım Gülpınar kardeşinizi AK Parti Genel Başkan Danışmanı olarak atadı. Siverek hiç olmadığı kadar bu iktidar da güçlü olacaktır.
İnşallah 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti yine iktidara gelecek ve 3 tane vekil Siverek’i temsil edecek. Bizlerde her türlü desteği onlara sağlayacağız” dedi.



Dusak, “Çalmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmayacağız”

Vatandaşlara hizmet etmek için geldiklerini belirten Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahim Dusak ise, “Bize düşen vazife Durmadan yorulmadan gece gündüz demeden çalışmaktır” dedi.

Dusak, “Bugün açılışını yapmış olduğumuz Siverek seçim büromuzun hayırlara vesile olmasını yüce Allahtan temenni ediyorum. Türkiye yüzyılında hepimize çok büyük vazifeler düşmektedir. 14 Mayısta liderimiz ve Cumhurbaşkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan ile doğru adımlarla yola devam ediyoruz. Bu konuda sizlerden ricam çalmadık kapı, sıkmadığımız el kazanmadığımız gönül bırakmayalım. Bu iş hepimize düşmektedir. Ev Ev Kapı kapı dolaşalım ve herkese doğru adam doğru zaman diyelim. Biz bir oy liderimize bir oy AK partiye istiyoruz.  Gelecek yüzyıl gençliğin, bilimin sanatın ve muasır medeniyetlere öncü olacağımız yüzyıl olacaktır. Bize düşen vazife Durmadan yorulmadan gece gündüz demeden çalışmaktır, üretmektir.” 



Dusak, “Şanlıurfa’nın Sağlık Alanındaki Sorunları İçin Durmadan Çalışacağız”

“Özellikle sağlık sorunlarını ve çözümlerini çok iyi bildiğim için sağlık alanında çok büyük hizmetler yapmak için gecemi gündüzüme katacağımdan hiç şüpheniz olmasın” diyen Dusak, “Bizim için insan Sağlığı her şeyin başında gelmektedir o yüzden bu konuda elimden geleni fazlasıyla yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bunun ilk ispatı da 50 tane hekim kadrosunu Urfa’mıza kazandırdık. Türkiye yüzyılında ekip olarak sayın bakanım ile ve diğer milletvekili arkadaşlarımız ile Cumhurbaşkanımızın Danışmanı Kasım Gülpınar beyefendi ile birlikte el ele verip Urfa için Siverek için gece gündüz çalışacağız” dedi.



Gelen konuklara teşekkür eden Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ise, “Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti’ye gönül vermiş siz değerli hemşerilerim, tek amacımız Siverek’i daha ileriye taşımaktır. Bizlerin en büyük destekçisi olan Kasım Gülpınar’a teşekkür ediyorum” dedi

Seçim ofisi açılışında AK Parti’ye katılan İzol Ailesinin kanaat önderlerinden Abdurrahman İzol’a AK Parti rozeti takıldı. Gerekli olan tüm desteğin verileceğini vurgulayan İzol, 14 Mayıs’taki genel seçimlerde AK Parti’nin zafer ile çıkacağını vurguladı.
Öte yandan düzenlenen açılışa; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale, MHP Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı, Büyük Birlik Partisi Siverek İlçe Başkanı Ali İzol, Yeniden Refah Partisi Siverek İlçe Başkanı Mehmet Ali Çulcu, AK Parti ilçe başkanları, AK Parti İl ve İlçe Teşkilat üyeleri katıldı. 

Bu haber 825 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek