Siverek'te elektrik kesintilerinden dolayı esnaf işyerlerini açamıyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı esnaf elektrikle çalışan işyerlerinin kepenklerini açamıyor.

Siverek'te elektrik kesintilerinden dolayı esnaf işyerlerini açamıyor
06 Aralık 2022 - 10:55
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde havaların soğumasıyla birlikte başlayan elektrik kesintileri furyası vatandaşı canından bezdirdi.

Siverek'te sabah saatlerinde yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı esnaf zor anlar yaşıyor. Kepenklerin elektrik ile çalışmasından dolayı işyerlerini açamayan esnaf, bin bir zorlukla kepenklerini açmaya çalışıyor.
Bu sabah Kemaliye Caddesi ve Adnan Menderes Bulvarı (İnönü Bulvarı) esnafı işyerlerini açmaya geldiği zaman yine elektrik kesintisi ile karşılaştı.

Uzun süre elektriklerin gelmesini bekleyen esnaf, elektrikler gelmeyince kendi imkânları ile kepenklerini açmak zorunda kaldı.

Ekinci: Bıçak kemiğe dayandı

Konu iler ilgili Siverek Gençlik Sitesine açıklama yapan Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Ayhan Ekinci, "Eve gidince elektrikler kesik; işyerine gelince elektrikler kesik. Elektrik kesintilerinden dolayı evde çocuklar hasta oluyor. Sabah ise işe geliyoruz elektrikler kesildiği için işyerinin kepenklerini açamıyoruz. Günün en bereketli saatleri kepenkleri açmakla geçiyor. Artık yeter, bıçak kemiğe dayandı." ifadelerini kullandı.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 1510 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması