Siverek'te Haliliye Camii'nde hatimle teravih namazı heyecanı
Siverek Müftülüğü'nün uygulamasıyla Haliliye Camii'nde hatimle teravih namazı kılınacak.
Editör: Siverek Gençlik
26 Şubat 2025 - 18:23
Siverek Müftülüğü tarafından Haliliye Camii'nde hatimle teravih namazı kılınacak.
Siverek İlçe Müftülüğü, yaklaşan Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. Kent genelinde yalnızca Haliliye Camii'nde 5 hafızın katılımıyla hatimle teravih namazı kılınacak.
Siverek merkez Haliliye Camii'nde kılınacak teravih namazlarını hafızlar Ahmet Beyaz, Faruk Zirek, Ahmet Kızılyel, Abdurrahman Gör ve Ahmet Parlak kıldıracak.
Ramazan ayı boyunca Haliliye Camii'nde hatimle kılınacak teravih namazları ile geleneksel Ramazan atmosferi yaşatılacak.
Not: Şanlıurfa Müftülüğü tarafından dün basın ile paylaşılan "Şanlıurfa'da hatimle teravih kılınacak camiler" listesinde Siverek'te 4 camide hatimle teravih namazı kılınacağı açıklanmıştı. Daha sonra yapılan açıklamada, geçmiş yıllarda olduğu gibi sadece Haliliye Camii'nde hatimle teravih namazı kılınacağı tashih edildi.







FACEBOOK YORUMLAR