Siverek'te kaldırımlar yenileniyor

Siverek Belediyesi ekiplerince devam eden alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan kaldırımlar yenilenmeye başlandı.

Siverek'te kaldırımlar yenileniyor
30 Ekim 2020 - 14:39

Bir süre önce çeşitli kurumlarca sürdürülen alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yol ve kaldırımların yenilenmesine başlandı.


İlçe genelinde yoğun bir çalışma sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapısı tamamlanan bölgelerde kaldırımları düzenleme çalışmalarına başladı.


Çalışmalar kapsamında ekiplerce Bağlar Mahallesi 34’üncü cadde ile Hacı Ömer Mahallesi Karaçöl Caddesinde kaldırımları yenileme çalışmalarına başlandı.


Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, alt yapısı tamamlanan alanlarda yol ve kaldırımların yenilendiği belirtildi.


Ekiplerce ilçe genelinde yoğun bir çalışma yapıldığının hatırlatıldığı açıklamada, “Topyolu ve Seyfioğlu caddelerinde tamamlanan kaldırım yenileme çalışmalarının ardından ekiplerimiz alt yapısı tamamlanan bölgelerde çalışmaya başlamıştır. Çalışmalar kapsamında Hacı Ömer ve Bağlar mahallelerinde deforme olan kaldırımlar yenilenmektedir. Çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyoruz.” denildi.


Sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti.

Bu haber 773 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü