Siverek'te kütüphaneye Mekail Bahçivan'ın adı verildi
Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi’nin yenilenen kütüphanesi, merhum öğretmen Mekail Bahçivan’ın adıyla yeniden açıldı.
Editör: Siverek Gençlik
15 Mayıs 2025 - 09:50
Tamamlanan dönüşümün ardından “Mekail Bahçivan Kütüphanesi” adıyla kapılarını yeniden açan kütüphane, hem modern yapısıyla hem de taşıdığı anlamla dikkat çekti.
Açılışa Siverek İlçe Millî Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, şube müdürleri, öğretmenler ile birlikte merhum öğretmenin ailesi de katıldı. Kütüphanedeki her bir ayrıntının, öğretmen Bahçivan’a duyulan vefanın bir göstergesi olduğu vurgulandı.
Açılışta konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, “Bazı izler vardır, zamanla silinmez; mekânlara, yüreklere işler. Mekail Bahçivan öğretmenimiz geride unutulmayacak izler bıraktı,” dedi. Kapanoğlu, bu anlamlı çalışmaya katkı sunan öğretmenlere ve Bahçivan ailesine teşekkür ederek, merhum meslektaşına rahmet diledi.
Haber Merkezi







FACEBOOK YORUMLAR