Siverek'te muhtarlar sorunlarının çözülmesini istiyor

Siverek Belediyesi önünde oturan mahalle muhtarları, Siverek Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesinden sorunlarının çözülmesini talep etti.

Siverek'te muhtarlar sorunlarının çözülmesini istiyor
21 Temmuz 2020 - 12:47

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde mahalle muhtarları mahallelerinde yaşanan sorunlara dikkat çekmek amacıyla, Siverek Belediyesi önünde oturarak, sorunlarının çözülmesini istedi.


Aylardır su sıkıntısı başta olmak üzere, müteahhit firma tarafında kazılıp yapılmayan yollar, kaldırım ve yol bozuklukları, ulaştırma sıkıntısı, bazı mahallelerdeki park ve çöp konteynırı eksikliği ve sorunlarını iletme noktasında muhatap sorunu yaşadıklarını belirten muhtarlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’dan sorunlarının çözülmesini talep etti.


Belediye binası önünde oturan mahalle muhtarlarını dinleyen Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, yaptıkları çalışmaları anlattı.


Sorunlarına çözüm beklediklerini ifade eden Siverek Muhtarlar Derneği Başkanı Şeyhmus Çelik, sorunları çözülene kadar belediye önünde oturmaya devam edeceklerini ifade etti. 

Bu haber 10561 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü