Siverek'te Ramazan coşkusu Abdurrahman Önül konseriyle zirveye ulaştı
Siverek Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Abdurrahman Önül konseri, Sivereklilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Editör: Siverek Gençlik
24 Mart 2025 - 01:05
Sanatçının seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle coşan Siverekliler, konsere yoğun ilgi gösterdi. Konser sonunda vatandaşlar, Abdurrahman Önül ile hatıra fotoğrafı çektirme fırsatı buldu.

Konserin ardından konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Evrim Began, Başkan Ali Murat Bucak'ın talimatıyla Ramazan Sokağı'nı kurduklarını ve bu özel gecede Abdurrahman Önül'ü ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Began, Başkan Bucak'ın tüm Sivereklilere selam ve saygılarını iletti.

Etkinliğin çok güzel geçtiğini belirten vatandaşlardan Mehmet Ali Ket ise, "Bu akşamki program çok güzeldi, Ali başkanımıza çok teşekkür ederim. Tüm vatandaşlarımız konsere gelmişti, konserimiz on numaraydı. Halkımız için çok güzel bir etkinlikti. Çok beğendim." dedi.
Ramazan Sokağı etkinlikleri, Ramazan ayı boyunca farklı etkinliklerle Sivereklilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek.
- Siverek Belediyesi'nden yerel kalkınmaya salça fabrikası yatırımı
- HÜDA PAR, Şanlıurfa'nın sağlık sorunlarına kökten çözüm istiyor
- Harran Tıp, Kardiyoloji Kliniği ileri görüntüleme teknolojileriyle bölgeye umut oluyor
- Siverek'te rüşvet operasyonu: 7 tutuklama
- HÜDA PAR'dan Sırrı Süreyya Önder'e geçmiş olsun ziyareti
- Siverek'te yaralı leyleğe şefkat eli
- Gençlerden vefa örneği: Mezra İlkokulu gönüllü ellerle yenilendi
- Karacadağ'da çeltik bereketi: Devlet desteğiyle topraklar yeşerecek!
- Siverek Belediyesi Halk Oyunları Ekibi bölge ikincisi oldu
- Kudüs Sevdalısı Şehit Hasan Saklanan, Şanlıurfa'da anıldı!
- Elazığ merkezli 4.9 büyüklüğünde deprem: Siverek'te de hissedildi!
- Siverek Belediyespor son 4 maçında 28 gol attı!
FACEBOOK YORUMLAR