Siverek'te silahlı saldırıda yaralanan şahıs hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, seyir halindeki araca yapılan silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı.

Siverek'te silahlı saldırıda yaralanan şahıs hayatını kaybetti
21 Nisan 2020 - 22:36

Edinilen bilgilere göre, daha önce aralarında husumet bulunan amca çocuklarından biri, husumetli olduğu diğer amca çocuğunun aracına silahlı saldırı düzenledi.

Olay, Siverek ilçesine 25 kilometre uzaklıkta bulunan Kısıksu (Anasi) Mahallesi’nde, meydana geldi. Otomobilin arka koltuğunda bulunan ve olayla bağlantısı olmayan, köyde işçi olarak çalışan Murat Kukak ile A.Ş. kurşunların isabet etmesi sonucu yaralandılar.

Çevredekiler tarafından Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Murat Kukak, buradaki ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Vücuduna aldığı 3 mermi ile ağır yaralanan Murat Kukak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Murat Kukak’ın kavga eden taraflarla herhangi bir husumetinin bulunmadığı, saldırıya uğrayan araçta bulunduğundan dolayı kurşunların isabet ettiği öğrenildi. (İLKHA)


Bu haber 5517 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...