Siverek'te tiyatro oyunuyla madde bağımlılığının zararları anlatıldı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde madde bağımlılığına dikkat çekmek ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla tiyatro oyunu sahnelendi.

Siverek'te tiyatro oyunuyla madde bağımlılığının zararları anlatıldı
08 Nisan 2022 - 17:07
Siverek Kültür Merkezindeki etkinlik kapsamında sahnelenen "heba" adlı tiyatro oyunuyla uyuşturucunun topluma, aileye ve bireye olan olumsuz etkileri ve madde bağımlılığına dikkat çekildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce merkezindeki öğrencilere yönelik düzenlenen tiyatroya liseli gençler yoğun ilgi gösterirken bazı öğrenciler o anları cep telefonuyla kaydetti.

Yaklaşık bir saat süren oyunda uyuşturucunun zararları anlatılarak kötü alışkanlıkların insan üzerindeki etkileri ve gençlerin düştüğü kötü durum canlandırıldı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılan açıklamada geleceğin teminatı gençlerin kötü alışkanlıklara karşı korunmasının önemine değinildi.

Tiyatro oyunuyla bağımlılığa dikkat çekildiğinin belirtildiği açıklamada, "Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce düzenlenen etkinlikle gençlerimize kötü alışkanlıkların zararlarını onların da ilgisini çekecek yollarla anlatmayı denedik. Oyuna yoğun ilgi gösteren tüm öğrencilere teşekkür ederiz." denildi. (İLKHA)


Bu haber 972 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması