Siverek'te üst yapı çalışmaları devam ediyor

Siverek Belediyesince alt yapısı tamamlanan mahallelerde üst yapı çalışmalarına devam ediliyor.

Siverek'te üst yapı çalışmaları devam ediyor
20 Mart 2022 - 15:19
Fen İşleri Müdürlüğü, yürütülen çalışmalar kapsamında alt yapısı tamamlanan bölgelere zaman kaybetmeden müdahale ediyor.

Bazı kurumlarca daha önce alt yapısına başlanan Hacıömer ve Abdalağa mahallelerinde çalışmanın tamamlanmasının ardından üst yapısının yenilenmesine başlandı.

Belediye ekipleri, alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde yaya güvenliği ve trafik akşının düzenli olarak sağlanması amacıyla kaldırım yenilenmesi sürdürüyor.

Kent genelinde çalışmaların sürdüğünü dile getiren Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, "Olumsuz hava koşulları ve devam eden yağışlara rağmen çalışmalarımıza ara vermedik. Ekiplerimiz saha çalışmalarında alt yapısı tamamlanan bölgelerde ivedi olarak üst yapıyı yenilemeye başlıyor. Eşzamanlı olarak birçok mahallede çalışma yürütüyoruz. Bazı mahallelerde yol çalışması yürütürken aynı anda kaldırımları yeniliyoruz. Hava koşullarının iyileşmesiyle çalışmalarımızı daha da arttırmayı planlıyoruz." dedi.

Yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve ekiplerine teşekkür etti.

 
Bu haber 435 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x