Siverek'te üst yapı yenileme çalışmaları devam ediyor

Elverişli devam eden mevsim koşullarını değerlendiren Siverek Belediyesi, kent genelinde üst yapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Siverek'te üst yapı yenileme çalışmaları devam ediyor
09 Aralık 2022 - 12:17
Yıl boyunca kent genelinde alt yapısı tamamlanan bölgelerde çalışan Siverek Belediyesi, elverişli devam eden kış mevsiminde de üst yapıyı yeniliyor.

Bazı mahallelerde beton yol uygulaması yapan Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapısı tamamlanan bazı mahallelerde ise kilitli parke döşemesi yapıyor.

Ekipler, ilçenin nüfus yoğunluğu fazla olan mahalleler arasında bulunan Esmerçayı ve Şirinkuyu mahallelerinde kilitli parke taşı döşeme çalışması yürütüyor.

Ekiplerin mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını dile getiren Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Şükrü Dolaş, şunları söyledi:

“Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatı doğrultusunda halkımızın daha konforlu bir ulaşıma kavuşturulması amacıyla ekiplerimiz yaz ve sonbahar aylarında yoğun bir mesai harcadı. Özellikle alt yapısı tamamlanan bölgelerde yoğun çalışmaların ardından üst yapıyı yeniledik. Malum kış aylarına girdik ancak çalışmaları engelleyen bir durum yok ki ekiplerimiz elverişli devam eden mevsim koşullarını değerlendirmeye devam ediyor. Kimi bölgelerde beton uygulaması yapılırken kimi bölgelerde kilitli parke çalışması yapılıyor.”

Esmerçayı ve Şirinkuyu mahallesi sakinleri yürütülen çalışmalar için Belediye Başkanı Çakmak ve ekiplerine teşekkür etti.

 
Bu haber 479 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması