Siverek'te üst yapıyı yenileme seferberliği sürüyor

Siverek Belediyesi alt yapının tamamlandığı mahalle ve sokaklarda elverişli mevsim koşullarını değerlendirerek üst yapıyı yenilemeye devam ediyor.

Siverek'te üst yapıyı yenileme seferberliği sürüyor
08 Ocak 2024 - 21:32
Kent genelinde yürütülen alt yapı çalışmaları son sürat devam ederken elverişli devam eden mevsim koşullarını değerlendiren belediye ekipleri, üst yapının yenilenme seferberliğini sürdürüyor.

Farklı mahalle ve sokaklarda kilitli parke taşı, asfalt ve stabilize çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, beton yol uygulamasına başladı.

Fırat Mahallesi’nde çalışma yürüten ekipler, alt yapının tamamlandığı cadde ve sokaklarda beton yol yapımına başladı.

Ekiplerce yürütülen çalışmalarla, güzergahlar belirli bir program dâhilinde daha konforlu bir yol ağına kavuşturuluyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ekiplerin kent genelinde çalışma yürüttüğü belirtildi.

Üst yapının yenilenmesine devam edildiğinin aktarıldığı açıklamada, “Su, elektrik, telekom ve doğalgaz ekiplerince yürütülen alt yapı çalışmaları devam ederken ekiplerimiz alt yapının tamamlandığı alanlarda incelemelerini sürdürmektedir. Ekiplerimiz alt yapının tamamlandığı cadde ve sokaklarda ivedi olarak üst yapının yenilenmesine yönelik çalışma başlatmaktadır. Hedefimiz kısa sürede alt yapının tamamlandığı tüm alanlarda üst yapının tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmasıdır. Ekiplerimiz parke taşı, sıcak asfalt, beton yol ve stabilize çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.” den
Bu haber 322 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım