Siverek'te üstyapı yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor

Siverek Belediyesi elverişli devam eden mevsim koşullarını değerlendirerek üstyapı yenileme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Siverek'te üstyapı yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor
15 Aralık 2023 - 09:38

Bir süredir farklı kurumlarca ilçe genelinde devam eden altyapı çalışmalarını takip eden Siverek Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üstyapı yenileme çalışması başlatıyor.

Şehrin uzun süreli altyapı ihtiyacını giderecek çalışmaların tamamlanması için girişimlerde bulunan belediye ekipleri, kentin farklı bölgelerindeki mahallelerde kilitli parke taşı döşemesi, sıcak asfalt serimi ve beton yol yaparak üstyapıyı sil baştan yeniliyor.

Kent estetiği birimleri de alt ve üst yapının tamamlandığı ana arterlerde kaldırımları yenileyerek şehir sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Ayvanat Mahallesi’nde yürütülen kilitli parke taşı çalışmaları ve Yenişehir Mahallesi’nde yürütülen sıcak asfalt serimini inceleyen Belediye Başkan Vekili Akif Gülel, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Tek amaçları ve hedeflerinin Siverek halkına hizmet etmek olduğunu aktaran Gülel, “Ekiplerimiz, Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatıyla altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda üstyapı yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu arada çok sayıda ana caddemizde çalışmaları tamamlayarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunduk. Bazı sokaklarımızda kilitli parke taşı döşemesi yaparken bazı cadde ve geniş sokaklarımızda ise sıcak asfalt serimi yaptık. Bunların yanı sıra kent estetiği ekiplerimiz kaldırım yenileme ve onarımları yapıyor. Kısaca tek amacımız ve tek hedefimiz alt ve üstyapısı tamamlanmış bir Siverek oluşturmaktır.” dedi.

Ayvanat Mahallesi sakini Mehmet Akdeniz yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mahallemizde altyapı çalışmaları vardı, sağ olsun Belediye Başkanımız Ayşe hanım bizzat gelerek kontrol etti. Şu an gayet güzel ve memnunuz, mahallemizde üstyapı çalışmaları tamamlandı. Öncelikle hassasiyetinden dolayı Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’a ve emeği geçen ekiplere teşekkür ederim.” diye konuştu.

 
Bu haber 291 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti