Siverek'te yeşil alan ve park projeleri hız kesmeden devam ediyor

Siverek Belediyesi, şehrin yeşil alanlarını artırmak ve vatandaşlara daha fazla dinlenme alanı sunmak amacıyla yeni park ve yeşil alan çalışmalarına hız kesmeden sürüyor.

Siverek'te yeşil alan ve park projeleri hız kesmeden devam ediyor
12 Eylül 2023 - 14:42

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehirdeki yaşam kalitesini artırmak ve çevre dostu projelerle kent estetiğini güçlendirmek amacıyla yoğun bir şekilde çalışıyor.

Bu kapsamda çalışma yürüten ekipler, Fırat ve Bahçelievler Mahallesi'nde yeni park yapımına başladı.

Yürütülen projelerle yeni yerleşim yerlerine yeşil alan ve parklar eklenmesi hedeflenirken vatandaşların açık hava aktiviteleri yapabilecekleri alanlar oluşturulması planlanıyor.

Son dönemde tamamlanan projeler arasında Ofis Kültür Parkı ve Mescid-i Aksa Parkı gibi büyük ölçekli yeşil alanlar ve çocuk oyun parkları bulunurken bu projeler, ailelerin ve çocukların rahatlıkla vakit geçirebileceği güvenli alanlar sunuyor.




Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak'ın yeni yerleşim alanlarında yeşil alanların yapılması talimatı üzerine ekiplerimizce çalışma başlatıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce iki mahallemizin yeni yerleşim alanında mahalle sakinlerinin dinlenebileceği park ve yeşil alan yapımına başlanmıştır. Yürütülen çalışmaların mahallelerimize hayırlı olmasını diliyoruz." denildi.
 
Bu haber 310 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım