Siverek'te yılanı vurmak isterken 5 kişi yaralandı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir eve giren yılanı av tüfeğiyle etkisiz hale getirmeye çalışan kişinin ateş açması sonucu saçmaların isabet ettiği 5 kişi yaralandı.
Editör: Siverek Gençlik
31 Mayıs 2026 - 10:18
Olay, Siverek ilçesine bağlı Üstüntaş (Têzxirab) Mahallesi’nde meydana geldi.
İddiaya göre H.Ü., evine giren yılanı fark ederek gider bölümüne sıkıştırdı.
Yılanı öldürmek amacıyla av tüfeği kullanan H.Ü.’nün ateşlediği tüfekten çıkan saçmaların çevreye dağılması sonucu olay yaşandı.
Saçmaların isabet ettiği Y.B.K. (4), M.S.Y. (3), F.E.Y. (6), E.Y. (30) ve R.Ü. (58) yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ile jandarma sevk edildi.
Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Siverek Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Yaralılardan 3 yaşındaki M.S.Y.’nin sağlık durumunun daha ciddi olduğu belirtilirken, ileri tetkik ve tedavi amacıyla Şanlıurfa’daki bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.
Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Haber Merkezi





FACEBOOK YORUMLAR