Siverek'te zamanı geçen ürünlere el konularak imha edildi

Zabıta Müdürü Gümüştaş uyardı: “Aldığınız her ürünün son kullanma tarihini kontrol ediniz.” Siverek Belediyesi pandemi tedbirlerinin uygulanması ve halk sağlığının korunmasına yönelik yürüttüğü denetimlere devam ediyor.

Siverek'te zamanı geçen ürünlere el konularak imha edildi
02 Aralık 2021 - 15:02
Zabıta Müdürlüğü kent genelinde sağlıklı trafik akşının sağlanması amacıyla kaldırım işgallerinin önüne geçmek ve halk sağlığının korunması amacıyla denetimlere devam ediyor.

Bu kapsamda kentteki gıda ve çeşitli tüketim maddelerinin satışını yapan iş yerlerini denetleyen zabıta ekipleri, son kullanım tarihi geçen ürünlere el koydu.

Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü personeli ile polisin de eşlik ettiği denetimlerde el konulan miadı geçen ürünler, imha edildi.

Zabıta Müdürü Abdurrahman Gümüştaş, ekiplerin denetimleri aralıksız sürdürdüğünü ifade etti.

Vatandaşları aldıkları ürünlerin son kullanım tarihini kontrol etmeleri konusunda uyaran Gümüştaş, “Aldığınız ürünün ne olduğunun önemi yok ve mutlaka son kullanım tarihi kontrol ediniz. Son kullanma tarihinin olmadığı konusunda yanlış bilgiye sahip olduğumuz çocuk bezlerinin dahi bir raf ömrü vardır. Ailenizin ve sevdiklerinizin sağlığı için ürünleri kontrol ederek alınız.” dedi.

Ekiplerin denetimlerde gramaj kontrolü de yaptığını aktaran Gümüştaş, eksiklik tespit edilen esnaflar hakkında yasal işlem başlattığını söyledi.

 
Bu haber 532 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...