Siverek Zabıtası'ndan LGS Öncesi İnşaatlara "Sessizlik" Uyarısı

Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yarın yapılacak Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde öğrencilerin rahat bir sınav geçirmesi için inşaat alanlarını denetleyerek gürültü yapılmaması konusunda uyarılarda bulundu. Sınav süresince inşaat faaliyetlerinin durdurulması istendi.

Siverek Zabıtası'ndan LGS Öncesi İnşaatlara "Sessizlik" Uyarısı
14 Haziran 2025 - 13:12

Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yarın (15 Haziran Pazar) gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde, öğrencilerin sınav ortamında konsantrasyonlarının bozulmaması adına önemli tedbirler aldı. Bu kapsamda, Zabıta ekipleri sınav merkezlerine yakın bölgelerdeki inşaat alanlarına yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Yapılan denetimlerde, inşaat yetkililerine sınav saatleri içerisinde herhangi bir gürültülü faaliyette bulunmamaları yönünde uyarılar yapıldı. Ekipler, ayrıca inşaat çalışmalarının sınav süresince geçici olarak durdurulması talebinde bulundu.

Zabıta Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, öğrencilerin sınavda en iyi performanslarını sergileyebilmeleri için gerekli tüm önlemlerin alındığı vurgulandı. Açıklamada, vatandaşlara da çağrıda bulunularak, "Değerli vatandaşlarımız lütfen sınav saatlerinde çevresel gürültüye karşı hassasiyet gösterelim. Özellikle sınav saatlerinde seyir halindeki sürücülerimizin korna benzeri seslerle çocuklarımızın konsantrasyonunu bozmamasına özen gösterelim." denildi.

Siverek Belediyesi Zabıta ekiplerinin, sınav günü de sahada olacağı ve herhangi bir olumsuzluğa karşı anında müdahalede bulunacağı belirtildi. Açıklamanın sonunda, önemli sınava girecek tüm öğrencilere başarı dilekleri iletildi.

www.siverekgenclik.com

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum