Siverekliler MHP Genel Merkezinden il müjdesini aldı

MHP Genel Merkezini ziyaret eden Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL-DER) üyeleri, Cumhuriyet'in 100. yılında 100 il projesine destek sözünü aldı.

Siverekliler MHP Genel Merkezinden il müjdesini aldı
30 Ocak 2023 - 17:36
Siverek İl Yapma ve Kalkındırma Derneğinden (SİVİL-DER) bir heyet, bugün saat 15.00'te Ankara'da MHP Genel Merkezini ziyaret etti.

MHP Lider Devlet Bahçeli rahatsızlığından dolayı özür bildirerek görüşmeye katılmazken, ziyarette MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım hazır bulundu.

Yapılan görüşmede Sivereklilere il yapılacak ilçeler arasında Siverek'in ilk sırada olduğu müjdesi verildi.

Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, " Bugün Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı ile birlikte STK temsilcileri ziyaretimize geldiler. Bu vesileyle liderimizin de işaret ettiği gibi 100.Yılda 100 İl projemiz kapsamında Siverek’in il statüsüne kavuşması talebimizi yineliyoruz." İfadelerini kullandı.

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ise yaptığı paylaşımda, "Gazi Mecliste ziyaretimize gelen MHP Siverek İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Fettahlı ve Siverek’i İl Yapma ve Kalkınma Derneği, Oda Başkanları; Sn. Ayhan Ekinci, Sn. Selim Balık, Sn. Hacı İnan, Sn. Muhammed Hanifi Ay, Sn. Berat Dalaman, Sn. Mecit Yakar ve Sn. Akçalı’ya teşekkür ederim." dedi.

www.siverekgenclik.com


 
Bu haber 1491 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi