Sivereklilerin Ali Murat Bucak'a 10 Yıllık Özlemi 31 Mart'ta Sona Erecek

31 Mart Yerel Seçimine giderken Siverek'te seçmenin eğilimleri mitinglerdeki kalabalıklardan çok köylerde, iş yerlerinde ve sokaklarda şekilleniyor

Sivereklilerin Ali Murat Bucak'a 10 Yıllık Özlemi 31 Mart'ta Sona Erecek
05 Mart 2024 - 11:12


AK Parti’nin Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak ise geçmişte iki dönem belediye başkanlığı yapmış olmanın avantajını sahada fazlasıyla görüyor.

YOĞUN İLGİDEN 1 SAATTE ÇIKMASI GEREKEN CADDE VE SOKAKTAN 3-4 SAATTE ÇIKABİLİYOR

Ali Murat Bucak, Siverek ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde, hal pazarı ve buğday pazarındaki seçim gezilerinde bir saatte hasbihâl edip başka bir seçim durağına gitmesi gerekirken gösterilen yoğun ilgiden dolayı alanda 3-4 saatte ancak çıkabiliyor. 
Yoğun ilgiden dolayı diğer programları zaman zaman aksayan Ali Murat Bucak’ın 10 yıl önce yaptığı belediye başkanlığı dönemini özlemle arayan Siverekliler 31 Mart'ı sabırsızlıkla bekliyor. 

Ali Murat Bucak’ın belediye başkanlığı dönemine özlem duyanların “Gel de bu 10 yıllık hasretimiz bitsin” diyor.



"SİVEREK’E YENİ HAL PAZARI YAPACAĞIZ"

Siverek’teki Hal Pazarı esnafları, Ali Murat Bucak’tan Yeni Hal Pazarı isterken “Siz istediniz de yok mu dedik ? Hal pazarı şehrimize hayırlı olsun. “  ifadelerini kullanıyor ve seçimi kazandığında yeni hal pazarını yapacağı yerin adresini de söylüyor.



“SİVEREK’E YENİ BUĞDAY PAZARI KAZANDIRACAĞIZ”

Ali Murat Bucak, buğday pazarı ziyaretinde de yeni bir buğday pazarı yeri talibiyle karşılaşınca ise “Buğday pazarı esnafımızın derdine de derman olacağız. Şehrimize yaraşır buğday pazarını vakit kaybetmeden esnaflarımıza ve şehrimize kazandıracağız. ”diyor.


“SİVEREKLİLER BİZDEN HAMAM YAPMAMIZI İSTEDİ BİZ DE 2 HAMAM YAPMA SÖZÜ VERDİK”

Siverek’te sık sık ve uzun süreli su kesintisi yaşanmasından dolayı Ali Murat Bucak’tan Hamam yapmasını isteyenlerin talebi de karşılıksız kalmıyor. Ali Murat Bucak, Siverek’te çok modern 2 hamam yaptıracağı vaadini ilçenin birçok noktasındaki billboardlara koydurması da dikkat çekiyor.



"SİVEREK'İ HEP BİRLİKTE ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ "

Meydanlara kalabalıkları toplayarak vatandaşları yorup miting yapmak yerine kendisi kapı kapı dolaşan, seçmenin ayağına giden Ali Murat Bucak, Siverek’i ortak akılla yönetmenin kilometre taşlarını adım adım döşüyor.



"İÇME SUYU SORUNUNU DA ÖLÜM YOLU SORUNUNU DA İNŞALLAH ÇÖZECEZ" 

Ali Murat Bıcak Siverek'teki ölüm yolunu, çevre yollarını, içme suyu sorunu çözmek için geleceğini, Siverek'in içme suyu sorunu 50 yıl karşılayacak arıtma tesisinde de önemli bir mesafe katedildiğini hatırlatarak bu konuda ise şimdiden ilgili kurumlardan destek sözü aldıklarını aktardı.



SİVEREK’TE BÜYÜK BİR KESİM “YAPARSA O YAPAR” DİYOR
ALİ MURAT BUCAK DA ; “EVET BİZ YAPMIŞTIK YİNE BİZ YAPACAĞIZ” DİYOR


Bu çerçevede, mimarlar odası, şehir plancıları gibi STK’larla bir araya gelen ve görüşlerini almayı ihmal etmeyen Ali Murat Bucak, “Belediye başkanı seçildiğimde; dürüst, şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla çalışacağız. Demokratik bir anlayışla herkesi kucaklayan bir yaklaşımla belediyecilik yapacam. Siyaset üstü insan odaklı olacağız.

"DEDİKODULARA İNANMAYIN, ALGILARA BAKMAYIN"

Bazen kulağıma geliyor. ‘Seçilirse bizi işten çıkartır mı diyenler oluyormuş.” Hiç kimse belediyeden işten çıkartılmayacak. İşini doğru dürüst yapanlar, liyakatli olanlar bizim için kıymetlidir. Dedikodulara inanmayın. Algılara bakmayın ve kulak asmayın. 10 Yıl önce iki dönem belediye başkanlığı yaptığım yıllarda hizmetlerim halen konuşuluyor. Halkımız bize güvensin, inansın oyunu gönül rahatlığı ile bize versin. Çünkü seçim çalışmalarımda Siverekli hemşerilerim ‘Yaparsan yine sen yaparsın. ’diyor. Evet, biz yapmıştık yine biz yapacağız” ifadelerini kullandı.

"ZILGITLARI 1 NİSAN SABAHINA BIRAKALIM"

Ali Murat Bucak seçim gezilerinde kendisini zılgıtlarla coşkulu bir şekilde karşılayan kadınlara "Zılgıtları 1 Nisan sabahına bırakalım.  Şimdi kapı kapı gezme zamanı. Şehrimizin yüzyılını inşa edeceğimiz yeni dönemde fikirlerimizi hemşehrilerimiz ile ev ev, kapı kapı gezerek anlatma zamanı. Bizlere gösterdikleri teveccüh ve güven için teşekkür ediyoruz. Kimse kaygılanmasın. Şehrimizi beraber adil bir şekilde yöneteceğiz. "dedi.
Bu haber 490 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti