Takoran Vadisi güzellikleri ile Coronavirus'un bitmesini bekliyor

Şanlıurfa-Adıyaman ve Siverek üçgeninde bulunan Fırat havzasındaki Takoran kalyonları ile doğa manzarası vatandaşları kendine hayran bırakıyor.

Takoran Vadisi güzellikleri ile Coronavirus'un bitmesini bekliyor
01 Mayıs 2021 - 12:09
Coronavirus tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasından doğa severlerde nasibini oldu. Siverek'in güzelliklerini içerisinde barındıran Takoran Vadisi, kısıtlamalardan dolayı bu yıl beklenen ziyaretçileri göremedi.


Bölgenin tanıtımına katkı sağlamak için Takoran vadisi ile Fırat havzasında Takoran kalyonları ve doğa manzarasını fotoğraflayan Siverek Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Karakaş, sosyal medyada paylaştığı doğa resimleri büyük beğeni aldı.
Fırat havzasında dört mevsim yaşanan doğal güzellikleri görmeye gelen vatandaşlar, bölgenin gerçek anlamda tanıtılması için güzellikleri tekne turlarıyla gezerek fotoğraflamaya çalışıyor.

Fırat havzasının çok geniş bir alana sahip olduğunu belirten Karakaş, "İmkânlar doğrultusunda bölgeyi gezerek doğanın güzelliklerini fotoğraflamak ve bölgenin tanıtımına katkı sunmaya çalışıyoruz, her anlamda harika bir doğa manzarası bulunan bölgeyi tanıtmak için gezilerimizi sürdürmeye çalışacağız." dedi.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 91296 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü