Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alacak!

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre; Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere 202 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alacak!
Editör: Siverek Haber
13 Haziran 2023 - 12:17

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.


Buna göre taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere 171’i sözleşmeli tekniker ve 31’i sözleşmeli mühendis olmak üzere toplamda 202 personel alımı yapılacak.


Yayımlanan ilana göre; Şanlıurfa’da ise 5 sözleşmeli mühendis ve 28 sözleşmeli teknisyen olmak üzere toplamda 33 personel alınacak.

Alınacak olan personeller, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) B grubu puan sıralamasına göre alınacak.

Adaylar başvurularını, 3 Temmuz ile 7 Temmuz tarihleri arasında saat 23.59’a kadar Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden yapabilecek.

GENEL ŞARTLAR

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde yer alan şartları taşımak.

2) Başvuru yapılacak unvan ile aynı unvanda Kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak.

3) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin; “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden, sözleşmeyi yenilememeleri hâlinde sözleşmenin bitiminden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olmak.
 


Bu haber 474 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım