Tek amacımız: Üzüm yemek

"Üyemiz olsun olmasın tüm sağlık emekçilerinin sözcüsü ve hak arayıcısı olacağız."

Tek amacımız: Üzüm yemek
Editör: Siverek Haber
05 Haziran 2023 - 12:57

Türk Sağlık-Sen Siverek İlçe Temsilcisi Serdar Hanpolat, sendikanın faaliyetleriyle ilgili açıklama yaptı.

Medya mensuplarıyla Siverek Devlet Hastanesinde bir araya gelen sendika temsilcisi Hanpolat, hastanede alınan yetki, sendikanın faaliyetleri ve sağlıkçıların çalışma süreçleriyle ilgili bilgiler paylaştı.


Hanpolat; “Pandemi, deprem, sel diyerek birçok olumsuzluğu geride bırakırken, sendikal sayım döneminide geride bırakmış durumdayız. Değerli Sağlık Çalışanlarımızın göstermiş olduğu teveccüh ile hastanemizdeki yetkiyi almış bulunmaktayız. Zorlu dönemler içinden geçerken sendikal hizmetler bağlamında tatlı rekabet ile yarış içerisinde bulunduk. En iyisini yapmak, çalışanlarımızın yanında olmak adına mesai saati gözetmeksizin çabaladık.” diye konuştu.

Konuşmasının devamında; “Süreç içinde hiçbir sendikal çatışmaya girmeden, günü kurtarma adına işlem yapmadan, tek amacımızın bağcıyı dövmektense üzüm yemek olduğunu kendimize şiar edinerek , çalışanlarımız ve üst yönetim arasında köprü olma görevi görerek işimize odaklanmaya çalıştık. Samimiyet ve gayretle mücadele ederek, gece gündüz demeden inandığı değerlere ve davasına sonuna kadar sahip çıkan, doğrunun yanında, yanlışın karşısında elif gibi dimdik duran ve duracak olan teşkilatımızın neferlerine, birbirinden kıymetli siz değerli basın mensuplarına, bu süreçte sendikal mücadelemize destek vererek kararını gerçek sendikacılıktan yana kullanan tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın bu duruşu tek kelime ile takdire şayandır.”Dedi.


Üyelere teşekkür eden Hanpolat, “Atılan imzaların omuzlarımızda ki ağırlığını bilerekten sağlık çalışanlarımızdan, üyelerimizden ve teşkilatımızdan bizlere iletilen sorunları, verdikleri desteğin, taşıdığımız vebal ve sorumluluğun bilinci ile dile getirmeye ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Sendikal yetkiyi almak demek sadece üyelerimizin hak arayışı ile ilgilenecegiz anlamı taşımamalıdır. Üyemiz olsun olmasın tüm sağlık emekçilerinin sözcüsü ve hak arayıcısı olacağız. Yanımız her zaman sağlık çalışanlarının yanıdır. Bize inanan ve bizimle yol yürüyen tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

(siverekgenclik)

 


Bu haber 792 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım