Temizlik İçin zamanla yarışıyorlar

Her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Peygamberler Şehri Şanlıurfa’nın, tarihi misyonuna ve Peygamberlerin anısına yakışır temizlik hizmetini sağlamak için gece gündüz çalışan Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine, turizm sezonunun hareketliliği dikkate alınarak personel ve araç gereç takviyesi yapıldı.

Temizlik İçin zamanla yarışıyorlar
27 Eylül 2023 - 17:48
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un hassasiyetle üzerinde durduğu ve her anını bizzat takip ettiği temizlik hizmetlerinin kusursuz sürdürülmesi amacıyla, daha önce iletişim ağı güçlendirilerek, ekiplerin performansının artırılması hedeflenen temizlik işlerine bu kez de personel ve araç gereç ilave edildi.

Şanlıurfa’nın tarihi turistik mekânlarından Balıklıgöl Platosu, dergâh, tarihi hanlar ve çarşılar bölgesinde her gün yıkama dâhil detaylı temizlik hizmeti gerçekleştiren Eyyübiye Belediyesi, ilçe merkezinin yanında tüm mahallelerde de rutin çöp toplama, süpürme ve yıkama çalışmalarını sürdürüyor.

Onlarca ekibin aynı anda farklı noktalarda gerçekleştirdiği temizlik çalışmaları, iletişim ağı üzerinden paylaşılırken, vatandaşlardan Turkuvaz Masa’ya gelen şikâyet ve talepler de yine aynı ağ üzerinden ilgili ekibe iletilerek derhal çözüme kavuşturuluyor.

Şanlıurfa’da yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu bölgelere sahip olan Eyyübiye ilçesi, aşırı sıcak yaz aylarından sonra adeta insan akınına uğruyor. Araçların girmesinin imkânsız olduğu dar sokaklara da ev sahipliği yapan ilçede görev yapan temizlik çalışanları, ilçeyi temiz tutmak için adeta zamanla yarışıyor.
Bu haber 299 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti