Toplum Refahı projesi vatandaşın takdirini topluyor

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak tarafından hayata geçirilen Toplum Refahı projesi, vatandaşların takdirini kazanıyor.

Toplum Refahı projesi vatandaşın takdirini topluyor
14 Eylül 2021 - 13:43
Engelli ve hasta vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak ve engelleri kaldırmak amacıyla Belediye Başkanı Ayşe Çakmak tarafından hazırlanan “Toplum Refahı” projesinde çalışmalar sürüyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında farklı kırsal mahallelerde engelli vatandaşların yollarının yapılması toplumun farklı kesimlerinden takdir topladı.

Kırsal Kalınağaç ve Narlıkaya mahallelerinin ardından Kıyıcak Mahallesinde engellisi olan Kaçan ailesinin yolu betonla kaplandı.

,Çocuğunun engelli olması nedeniyle Siverek Belediyesi’ne başvurduğunu belirten Mahmut Kaçan, “Gerek hastaneye giderken gerekse rehabilitasyona giderken yolumuzun bozuk olması nedeniyle sıkıntı yaşıyorduk. Proje kapsamında çalışma başlatıldığını duyunca biz de başvuru yaptık ve kısa sürede gelip yolumuzu yaptılar. Çocuğuma özel çocuk denmesi ise beni çok mutlu etti. Başta AB Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Kasım Gülpınar ve Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’a sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak tarafından başlatılan projenin vatandaştan olumlu yönde tepkiler aldığını dile getiren Kırsal Hizmetler Müdürü Erkan Aslanparçası, “Bir süre önce engelli ve hasta vatandaşların ulaşımının daha kolay hale getirilmesi amacıyla Başkanımız Ayşe Çakmak tarafından başlatılan projede çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız kırsalda engelli ve özellikle diyaliz hastalarının ulaşımını kolaylaştırmak ve tedavilerinin devamlı olmasına katkı sağlamaktır. Hedefimiz kırsaldaki tüm engelli ve diyaliz hastalarının yollarını yapmaktır.” diye konuştu.

 
Bu haber 537 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü