Tüysüz: Doğru tercih Gülpınar'ı destekleyeceğim

Deva Partisi Eski Şanlıurfa İl Başkanı Avukat Ahmet Tüysüz, 31 Mart seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar'ı destekleyeceğini açıkladı

Tüysüz: Doğru tercih Gülpınar'ı destekleyeceğim
23 Ocak 2024 - 22:19
DEVA Partisi Kurucu Şanlıurfa İl Başkanı Avukat Ahmet Tüysüz, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan milletvekilliği seçimlerinde CHP listelerinden aday olduğundan dolayı görevinden istifa etmişti.

Seçimlerde CHP'nin aldığı oy oranının milletvekili olarak seçilmesine yetmemesinden sonra DEVA Partisi'ndeki görevine geri dönmeyen Tüysüz, 6.5 ay sonra partisindeki tüm görevlerden istifa ettiğini açıkladı.  

31 Mart seçimlerindeki tavrı merak edilen Tüysüz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada önümüzdeki seçimlerde herhangi bir partiden adaylığının söz konusu olmadığını, Şanlıurfa için doğru tercih olan Mehmet Kasım Gülpınar'ı destekleyeceğini kamuoyuyla paylaştı.

Tüysüz, "Adaylığım ile ilgili bir açıklama yapma sonucu hasıl oldu.Bu dönem için herhangi bir yerden aday olmak gibi bir düşüncem yoktur.Bu şehre bir makam ve ünvan olmadan da hizmet edilebilir.Bu yarışta doğru tercihin Sn.Kasım Gülpınar olduğunu düşünüyorum ve onu destekleyeceğim." dedi.

www.siverekgenclik.com

 

 
Bu haber 1102 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti