Tüysüz, Saadet Partisi'nden milletvekili aday adayı başvurusu yaptı

Saadet Partisi Siverek İlçe Başkanı Abdullah Tuysuz, Saadet Parti"sinden milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Tüysüz, Saadet Partisi'nden milletvekili aday adayı başvurusu yaptı
17 Mart 2023 - 23:02
Saadet Partisi Siverek İlçe Başkanı Abdullah Tuysuz, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak genel seçimlerinde Saadet Partisi Şanlıurfa milletvekili olabilmek için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Saadet Partisi İl Başkanlığına gelen Tüysüz'ün başvurusunu Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz kabul etti.

Abdullah Tüysüz kimdir ?

01 Temmuz 1982 tarihinde Siverek'te doğdu. İlk öğrenimini Siverek İsmetpaşa İlkokulunda, Orta ve lise öğreniminu Siverek Endüstri Meslek Lisesi bilgisayar proğramlama da yaptı.
Yüksek öğrenimini Malatya İnönü Üniversitesi bilgisayar teknolojileri ve proğramlama ve açıktan Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünü okudu.

2002/2017 tarihleri arasında 15 yıl  Siverek Halk Eğitim Bilgisayar öğretmenliği (ustaöğreticiliği) görevinde bulundu. 2017/2023 tarihleri arasında 6 yıl Siverek Saadet Partisi İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. Çiftçilik ve kilit taşi fabrikası bulunan Tüysüz evli ve 3 çocuk babasıdır.

Projeleri ile ilgili Siverek Gençlik Sitesine konuşan Tüysüz,  "Göreve geldiğimiz taktirde GAP projesini yüzde yüz hayata geçirerek hem mevsimlik işçi göçünü durdurmak, hem çiftçinin su sorununu çözmek hemde çiftçiyi DEDAŞ elektrik şirketinin zulmünden kurtarmak istiyorum. Ayrıca, Güneydoğu Anadolu Bölgesini Avrupa'nın Hollanda'sı yaparak bütün Avrupa ve Asya'ya tarım ürünleri ihraç etmek olacaktır." dedi.

www.siverekgenclik.com
Bu haber 1852 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım