Urfa'da seçim çalışmaları hız kazandı

Şanlıurfa'da 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere 2 aydan az bir süre kala partilerin çalışmaları hızlandı.

Urfa'da seçim çalışmaları hız kazandı
03 Şubat 2024 - 00:19
Yeniden Refah Partisi

AK Parti Genel Başkan Danışmanlığı ve AK Parti MKYK üyeliğinden istifa eden Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına soyunmuştu.

Gülpınar, cumartesi günü Şanlıurfa'ya gelerek seçim startını başlatacak.

Gülpınar, yarın saat 14.00'te Abide Kavşağı Nevali Otel'in arkasında düzenlenecek mitingte sevenleri ile bir araya gelecek.

Mitinge, merkez ve ilçelerden binlerce Gülpınar taraftarı ile Gülpınar'a destek amacıyla AK Parti'deki görevlerinden istifa eden isimler de katılacak.

Şanlıurfa'da A Takımını oluşturan Gülpınar, yapılan mitingin ardından seçim çalışmalarına başlayacak.



Mitinge Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi de katılarak destek verecek.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, düzenlenecek mitinge tüm Urfalıları davet ederek, mitingde ilçe başkan adayları ile ilgili herhangi bir isim açıklamayacaklarını ifade etti.



HÜDA PAR

Seçim çalışmalarına günler öncesinden hızlı bir şekilde başlayan HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Emin Özaslan, yarın akşam saat 20.00'de Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda düzenlenecek Proje Tanıtım Programı ile şehrin kimliğine ve vizyonuna değer katacak dev projelerini canlı yayında açıklayacak.

AK PARTİ

Mehmet Kasım Gülpınar'ın istifası ile hesapları değişen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, bu akşam Şanlıurfa'daki yerel TV'lerde canlı olarak yayımlanan programda görev süresi içerisinde yapmış olduğu hizmetleri anlattı.

AK Parti'de İlçe Belediye Başkan adayları ile ilgili belirsizlik devam ederken, ilçe belediye başkan adaylarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Urfa'ya gelmesiyle birlikte netleşmesi öngörülüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 Şubat tarihinde Urfa'ya geleceği tahmin ediliyor.



Bucak ismi kesinleşti

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Eski Siverek Belediye Baskanı Ali Murat Bucak ismi netleşti. Bucak'ın AK Parti Genel Merkezi tarafından aranarak görevinin tevdi edildiği öğrenildi.

Siverek Bağımsız Belediye Başkan Adayı Fatih Bucak'ın seçimde Ali Murat Bucak'ı destekleyeceği öğrenildi.

DEM PARTİ

DEM Partisi seçimlere Büyükşehir ve 13 ilçe belediyesine kendi adayları ile girecek. Partinin önümüzdeki günlerde adaylarını açıklayacağı öğrenildi.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 489 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti