Urfada'ki cinayet ile ilgili 9 kişi yakalandı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde R.Ç isimli şahsın öldürülmesi olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 9 şahıstan 4'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Urfada'ki cinayet ile ilgili 9 kişi yakalandı
25 Ocak 2024 - 15:09
Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada, "Şanlıurfa ili, Birecik ilçesi, Yaylacık Mahallesi'nde, 24 Aralık 2023 günü R.Ç. isimli şahsın kimliği belirsiz kişiler tarafından ateşli silahla öldürülmesi olayı ile ilgili Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli olarak tespit edilen 9 kişiyi yakalamak maksadıyla 22 Ocak 2024 günü Adana, Gaziantep ve Şanlıurfa illerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sonucunda K.B, Ç.B, M.S, E.C, İ.H.Ç, H.G, O.S, M.S, VE M.Ç. isimli şüpheli şahıs yakalandı." denildi.

Açıklamanın devamında, operasyon sonucunda 3 adet ruhsatsız tabanca, 38 adet 9mm tabanca fişeği, 5 adet ruhsatsız av tüfeği ve 70 adet av tüfeği fişeğinin ele geçirildiği belirtildi.

Yakalanan şüpheli şahıslardan 3'ü savcılık talimatı ile serbest bırakılırken, 24.01.2024 günü adli makamlara sevk edilen 6 şüpheliden 4’ü tutuklanarak Hilvan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.  3 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.



 
Bu haber 351 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti