Vali Ayhan Halfeti'de temaslarda bulundu
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, hafta sonu temaslarını Halfeti'de sürdürdü. İlçede gidilmedik yer bırakmayan Vali Ayhan; Halfeti'nin turizm ve tarım potansiyelinin önemine dikkat çekti.

Editör: Siverek Gençlik
06 Haziran 2022 - 10:26
"Kitap okumak ve hayatı daha iyi anlayabilmek için Millet Kıraathanelerimiz gençlerimizin buluşma adresi olacak" diyen Vali Ayhan daha sonra Halfeti kırsal Altınova Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Gazi Mehmet Hanifi Küçükaçar Camisi'nin açılışına katıldı. Açılış sonrası vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Ayhan, programına şehit ailelerine yönelik hane ziyaretleri ile devam etti. Ailelerin adreslerinde sohbet ederek şehit çocukları ile de yakından ilgilenen Vali Ayhan; daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyareti ve yapımı devam eden öğretmen evi inşaat alanı incelemesi ile temaslarını sürdürdü.
VALİ AYHAN TURİZME DİKKAT ÇEKTİ
Halfeti ziyaretlerine konaklama ve otelleri de dahil eden Vali Ayhan, ilçenin turizm potansiyeline dikkat çekerek, bu yönde çok önemli atılımlar gerçekleştireceklerini ifade etti. Otel ve konak işletme sahiplerinden bilgiler alan Vali Ayhan, "Halfeti'miz turizm potansiyeli ile eşsiz bir adres olduğunu kanıtlıyor. Turizmde günü birlik değil, uzun süreli turist ağırlamak için tüm dinamikleri bir araya getireceğiz" dedi.
ESNAFI ZİYARET ETTİ, VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Yoğun geçen Halfeti programında esnaf gezisi de gerçekleştiren Vali Ayhan, eski Halfeti çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnafa 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunan Vali Ayhan "Halfeti'nin güzelliği insanlarımızın yüzüne yansımış. İlçe halkımızın içten ve samimi yaklaşımı enerjimize enerji kattı" diyerek ilçenin 'Sakin Şehir' unvanı almasında yöre halkının büyük katkısı olduğunu söyledi. Halfeti temasları çerçevesinde Karagül Serasını gezerek çalışmalar hakkında bilgiler de alan Vali Ayhan, dünyada sadece Halfeti'de yetişen Karagül'ün; kendine özgü rengi ve kokusu ile Şanlıurfa'nın eşsiz değerlerinden biri olduğunu söyledi. Vali Ayhan Halfeti gezisini Savaşan Köyü ziyareti ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyareti ile tamamladı.
Bu haber 528 defa okunmuştur.
-
Şanlıurfa'da 29 tabanca ele geçirildi
-
Siverek'te öğrencilerin yurt sorununa geçici çözüm
-
Ambulans sürücülerinin feryadı: trafikte bize yol verin
-
Şanlıurfa merkezli geniş çaplı PKK operasyonu
-
Gazeteci Yasin Dikme toprağa verildi
-
Diyabet tedavisinin en önemli basamağı eğitimdir
-
Eski Milletvekili Gök, Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldu
-
Şeyh Salih vefat etti
-
Yastayız.. Basın camiasının acı günü
-
Kıbrıs Gazisi Ramazan Özgüvercin son yolculuğuna uğurlandı
-
CHP Lideri Kılıçdaroğlu Şanlıurfa'da
-
Özaslan: Suruç halkı "êdi bese" diyor
FACEBOOK YORUMLAR