Vali Erin: "Bu bayram geleceğimiz için önemli"

Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, evde geçirilecek bu bayramın gelecek açısından kritik öneme sahip olduğunu vurguladı.

Vali Erin: "Bu bayram geleceğimiz için önemli"
24 Mayıs 2020 - 10:39

Vali Erin bayramların, milletçe birbirimize sarılacağımız, her türlü dargınlığın sona erdiği, günlük meşguliyetimiz nedeniyle ihmal ettiğimiz sıla-i rahim farzının eda edildiği, çocuklarımız için olduğu kadar bizler için de büyük sevinç günleri olduğunu söyledi.


Bu seneki bayramın çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Erin, “Tüm dünyayı etkileyen Coronavirus salgınını önlemeye yönelik, devletimizin aldığı dört günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bu bayramı evlerimizde geçirmek zorundayız. Bundan sonraki hayatımızın daha sağlıklı ve huzurlu geçmesi için alınmış en önemli tedbirlerden biri olan bu karara riayet etmek, başta aile büyüklerimizin, daha uzun yıllar birlikte bayramlar geçirmek istediğimiz sevdiklerimizin, akrabalarımızın, komşularımızın hepsinden önemlisi geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır.” diye konuştu.


Türkiye’nin Coronavirus’le mücadelede başarılı olduğunu belirten Vali Erin, “Devletimizin aldığı tedbir kararları, virüs bulaşan vakaların yakından takibi, sosyal izolasyon, maske kullanımı, 65 yaş üzeri ve 20 yaş altı vatandaşlarımızın iki ayı aşan fedakârlıkları, sağlık çalışanlarımızın olağanüstü gayreti, milletimizin gayret ve dualarıyla salgına karşı mücadelede hatırı sayılır bir başarı elde etmiş bulunmaktayız. Dünyanın büyük devletlerinin bile sağlık sistemlerini çökerten, yüz binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan bu salgın karşısında, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderlindeki devletimiz, bilim kurulunun tavsiyeleri, Sağlık Bakanlığımızın tecrübe ve fedakârlıkları, İçişleri Bakanlığımızın hızlı karar alma süreçleri ile büyük bir başarı elde etmiş durumdadır.” dedi.


Vali Erin mesajının sonunda şu ifadeleri kullandı:


“Her şart altında devletiyle birlik ve beraberlik içerisinde olan milletimizin, hassaten Şanlıurfalı kardeşlerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bizleri milletçe kucaklaşacağımız bayramlara ulaştırmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” 


www.siverekgenclik.com

Bu haber 2354 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek