Vali Erin merkez ilçelerdeki muhtarlarla bir araya geldi

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin muhtarlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Erin merkez ilçelerdeki muhtarlarla bir araya geldi
02 Aralık 2018 - 12:00

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Şanlıurfa merkez ilçelerinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.


Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında, bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Selami Işık, Haliliye Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Karaköprü Kaymakamı Ahmet Yıldız, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Eyup Sabri Kirişçi ile kamu kurum kuruluşları amirleri ile üç merkez ilçe muhtarları katıldı.


Vali Erin, gerçekleştirilen toplantılarla kendilerine ulaştırılan sorunları çözdüklerini belirtti. Erin, Kamu kurum kuruluşları ile yerel yönetimleri ilgilendiren talep ve sorunları mevcut imkânlar ölçüsünde çözülmesi için çalıştıklarını mümkün değilse bir sonraki planlamada çözüme kavuşturulması için talimatlar verdiklerini sözlerine ekledi.


Muhtarlardan başlayarak, İlçe Müdürleri, İl Müdürleri, Kaymakamlar, Yerel Yönetimler ve Valilik olarak bir araya gelip, istişarede bulunmalarının, şehrin huzuru, güvenliği ve selameti açısından büyük faydalar sağladığını geçmişte gördüklerini ifade eden Vali Erin, “Muhtarlarımızın dile getirdiği taleplerin hepsini karşılamayı arzu ediyoruz, ama talepler büyük ölçüde belediyelerimizi, yerel yönetimlerimizi ilgilendiriyor. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte, ilçe belediyelerinin muhatap olduğu bu taleplerin karşılanması noktasında, inşallah 2019 yılı ile birlikte planlama ve çalışma programları gerçekleştirilirken, bu taleplerin öncelik sırasına göre karşılanması konusunda daha takipçi ve ısrarcı olacağız” dedi.


haber Merkezi

Bu haber 2344 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu