Vali Şıldak 15 Mart sel felaketini unutmadı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 15 Mart 2023 tarihinde Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı.

Vali Şıldak 15 Mart sel felaketini unutmadı
15 Mart 2024 - 10:47
Vali Şıldak, "15 Mart 2023 tarihinde ilimizde yaşanan ve hepimizi derin bir üzüntüye boğan sel afeti, vatandaşlarımızın hayatını kaybetmesine neden olmuştur.

Şehrimizi ve bütün Türkiye'yi derinden sarsan, yüreklerimizi burkan bu elim olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. 

Yaşanan acı olayın ilk anından itibaren; devletimiz milletimizin yanında olmuş, yaraların en hızlı şekilde sarılması için gerekli bütün adımları atmış, bu tür acıların bir daha yaşanmaması için de gerekli tedbirleri almıştır. Devlet olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her şartta milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. 

Bu vesileyle, geçtiğimiz yıl yaşadığımız afetin yıldönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, selden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir daha bu tür acıların yaşanmamasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum." dedi.
(Faruk Deveci)
 


 
Bu haber 302 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti