Vali Şıldak ilçe gezilerine devam ediyor

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ilçe gezilerine kaldığı yerden devam ediyor.

Vali Şıldak ilçe gezilerine devam ediyor
13 Eylül 2023 - 10:26

Daha önce Halfeti, Birecik, Bozova, Harran ve Siverek ilçelerini ziyaret eden Vali Şıldak'ın bugünkü durağı Harran, Ceylanpınar ve Viranşehir oldu.

Bu sabah mesaisine Harran ilçesinde başlayan Vali Şıldak, ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti. Harran Kaymakamı İbrahim Gültekin, İlçe Emniyet Amiri Bekir Polat ve İlçe Jandarma Komutanı Kenan Çetin tarafından karşılanan Vali Şıldak, kaymakamlık şeref defterini imzaladı. İlçenin genel durumu hakkında Kaymakam Gültekin'den bilgi alan Vali Şıldak, hep birlikte el ele vererek Harran'a hizmet edeceklerini söyledi. Daha sonra Harran Belediyesini ziyaret eden Vali Şıldak, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz tarafından karşılandı. Başkanlık makamına geçen Vali Şıldak, Harran'daki tarihi ve kültürel yapıyı el birliği ile muhafaza edeceklerini ifade etti.

CEYLANPINAR TEMASLARI

Ceylanpınar ilçesinde Kaymakamlık ve Belediye ziyareti yapan Vali Şıldak, Kaymakam Emrah Uzun ve Belediye Başkanı Feyyaz Soylu'dan ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İlçe ziyaretleri kapsamında Türkiye'nin en büyük çiftliği olan TİGEM'e bağlı Ceylanpınar Tarım İşletmesinde de incelemelerde bulunan Vali Şıldak, daha sonra Viranşehir'e hareket etti.

VİRANŞEHİR TEMASLARI

Son olarak Viranşehir ilçesine geçen Vali Şıldak, burada da ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti. Viranşehir Kaymakamı Önder Koç tarafından karşılanan Vali Şıldak şeref defterini imzaladıktan sonra ilçenin yetkilileriyle bir süre makamda görüştü. Daha sonra Viranşehir Belediyesine geçen Vali Şıldak, Belediye Başkanı Salih Ekinci ile görüşerek Viranşehir'e yönelik yaptıkları çalışmalarda başarılar diledi.

 

Bu haber 293 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti