Vali Şıldak: Şanlıurfa'da eğitimde seferberlik başlattık
Milli Eğitim Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da eğitimi birinci öncelik haline getirdiklerini belirterek, BİGEP projesiyle okullarda başarı ve motivasyonun arttığını, yeni dönemde daha verimli sonuçlar beklediklerini söyledi.
Editör: Siverek Gençlik
09 Ekim 2025 - 10:23
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirilen Milli Eğitim Değerlendirme Toplantısı'nda, ildeki eğitimin genel durumu, sorunları ve ihtiyaçları kapsamlı bir şekilde ele alındı.
Vali Şıldak, Şanlıurfa'da eğitim seferberliği başlattıklarını ve eğitimdeki problemlerin çözümüne sorun oluşmadan müdahale eden proaktif bir yaklaşımla, kaynakları verimli kullanarak çalıştıklarını vurguladı.
Eğitimin Şanlıurfa'nın birinci önceliği olduğunu belirten Şıldak, bu çalışmaların temelinde, Millî Eğitim Bakanlığı'nın politikaları ve yerelde uygulanan, eğitimin tüm alanlarına odaklanan çatı proje olan Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP)'nin yer aldığını; BİGEP sayesinde okullarda olumlu bir hava ve pozitif yaklaşım oluştuğunu ifade etti. Vali Şıldak, 2025-2026 eğitim yılının daha verimli olacağına inandığını dile getirerek, bu yolda emek veren tüm eğitim neferlerine teşekkür etti ve Şanlıurfa'nın eğitimdeki seferberlik anlayışının ülke genelinde takdir topladığını belirtti.







FACEBOOK YORUMLAR