Vali Şıldak Siverek'te temaslarda bulundu

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretleri kapsamında Siverek'te incelemelerde bulundu.

Vali Şıldak Siverek'te temaslarda bulundu
14 Eylül 2023 - 17:46

 

Sabah ilk olarak mesaisine Bozova temaslarıyla başlayan Vali Şıldak, daha sonra sırasıyla; Hilvan Kaymakamlığı ve Belediyesi ile Siverek Kaymakamlığı ve Belediyesini ziyaret etti.

Kaymakamlık ve Belediye ziyaretlerinde personelin odalarını tek tek gezerek çalışanları selamlayan Vali Şıldak, şeref defterlerini imzalayıp bir süre makamları da ziyaret ederek yetkililerden ilçelerin genel durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Şıldak'a, Bozova temaslarında İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, Belediye Başkanı Suphi Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Remzi Özer, İlçe Jandarma Komutanı Kenan Çetin,

Hilvan ziyaretlerinde Kaymakam Orhan Gazi Karakaş, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Hatılcık, İlçe Jandarma Komutanı Halil İbrahim Yavuzkurt,

Siverek temaslarında ise İlçe Kaymakamı Musa Aydemir, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, İlçe Emniyet Müdürü Ali Gökce ve İlçe Jandarma Komutanı Yasin Afşar eşlik etti.

İlçe gezilerine planlı bir şekilde devam edeceğini belirten Vali Şıldak, Şanlıurfa'nın büyük bir coğrafya üzerinde olduğunu hatırlatarak; "İlçelerimize yaptığımız bu ilk ziyaretlerde genel durum ve çalışmalar ile ilgili bilgi alıyoruz. İlçe yöneticilerini tanıyoruz.” dedi.


Bu haber 474 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti