Viranşehir'de kaçak tütün ve alkol operasyonu: Çok sayıda ürün ele geçirildi
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Viranşehir’de düzenlediği denetim ve operasyonlarda, binlerce adet gümrük kaçağı ürün ele geçirilirken 48 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Editör: Siverek Gençlik
30 Ocak 2026 - 16:50
Yapılan kontroller ve operasyonlar sonucunda, 9 bin 170 adet gümrük kaçağı sigara, 20 litre gümrük kaçağı alkol, 218 kilogram gümrük kaçağı çay, 7 kilogram nargile tütünü ile birlikte 17 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 32 adet çeşitli gümrük kaçağı eşya tespit edildi.
Ele geçirilen ürünlere el konulurken, olaylarla bağlantılı olduğu değerlendirilen 48 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, tütün ve alkol kaçakçılığına yönelik mücadelenin kararlılıkla devam edeceği vurgulanarak, bu tür faaliyetlere karşı denetim ve operasyonların sürdürüleceği belirtildi.
Haber Merkezi






FACEBOOK YORUMLAR