Yapıcıoğlu'dan küresel genel grev çağrılarına destek

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Dünya Müslüman Âlimler Birliği'nin İsrail soykırımını durdurmak amacıyla yaptığı küresel genel grev çağrılarına destek verdi.

Yapıcıoğlu'dan küresel genel grev çağrılarına destek
11 Aralık 2023 - 10:08
Dünya Müslüman Âlimler Birliği, İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki saldırılarını durdurmak için tüm dünyaya küresel greve gitme çağrısında bulundu.

Açıklamada, "İslam dünyası başta olmak üzere tüm dünya halklarına, 11 Aralık'ta greve başlamaya ve amacına ulaşana kadar dünyadaki tüm kurum, parti, hareket ve önemli şahsiyetlerin bu grevi sürdürmesi çağrısında bulunuyoruz. Haksız savaşı durdurmasını ve masum insanların kurtarılmasını sağlamasını umuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda küresel genel grev çağrılarına destek veren HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Gazze'de katliam 65. gününü geride bıraktı. Tepkiler azalmamalı, artarak devam etmeli. Bugünkü Nazilere karşı durmak, soykırıma sessiz kalmamak adına küresel genel grev çağrılarına destek verilmeli. 'Yarın 11 Aralık Pazartesi günü bir günlük sivil inisiyatif alalım' Gazze’deki kardeşlerimiz ile duyarlı pek çok kişi ve kurumun destek verdiği bu değerli çağrıya biz de destek veriyoruz. Destek için; evde kal, kredi kartı kullanma, banka hesaplarına girme #StrikeForGaza etiketiyle tweet at Instagram ve Faceebooku kapat #StrikeForGaza" dedi.

GAPGündemi

 
Bu haber 250 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti