Yapıcıoğlu'ndan Rahmetli Mehmet Yavuz'a vefa örneği

AK Parti listesinden İstanbul Milletvekili seçilen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, meclise Rahmetli Mehmet Yavuz'un kravatı ile geldi.

Yapıcıoğlu'ndan Rahmetli Mehmet Yavuz'a vefa örneği
30 Mayıs 2023 - 19:36
HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu ile Gaziantep milletvekili Şehzade Demir, Mersin milletvekili Faruk Dinç ve Batman milletvekili Serkan Ramanlı TBMM'de kayıtlarını yaptı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Mecliste vekil kaydını yaparken, HÜDA PAR eski Genel Başkanı Rahmetli Mehmet Yavuz'un propaganda konuşması yaparken taktığı kravatını taktı.



Yapıcıoğlu'nun bu davranışı sosyal medyada "Vefa örneği' olarak yorumlandı.

Ramanlı: Urfa buram buram Mehmet Yavuz kokuyor

AK Parti listesinden Batman milletvekili seçilen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı,  Şanlıurfa'da düzenlenen "Cumhurbaşkanı Seçimi Halkla Buluşma" Programında yaptığı konuşmada, "Ne zaman Urfa'ya gelsem ya da Urfa ile ilgili bir haber alsam aklıma Rahmetli Mehmet Yavuz geliyor. Şanlıurfa buram buram Mehmet Yavuz kokuyor." demişti.



Mehmet Yavuz kimdir

1973 yılında Adıyaman'ın Kahta ilçesinde doğan Mehmet Yavuz, ilk öğrenimini Kahta Atatürk İlkokulu'nda, Ortaöğretim ve Liseyi ise Kahta İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Daha sonra Konya Selçuklu Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun olan Yavuz, bir süre öğretmenlik yaptı.  Yavuz, 2000'li yıllarda çeşitli kumpaslar sonucu hapsedilerek zindan süreci yaşadı. Yaklaşık 2 yıl cezaevinde kalan Yavuz, daha sonra Şanlıurfa'da özel bir dershanede öğretmenlik ve idarecilik yaptı.

HÜDA PAR ile siyaset hayatına başladı. Genel Başkan Vekilliği de yapan Yavuz, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü görevini yürütüyordu.  Biri erkek 3’ü kız 4 çocuk sahibi olan Yavuz, 09.08.2019'da gece saatlerinde böbrek kanseri teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede ruhunu Rahman'a teslim etti. 
 
Bu haber 630 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması