Yapıcıoglu: Urfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Emin Özaslan

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Şanlıurfa'da katıldığı tanıtım programı ile bazı il ve ilçelerin belediye başkan adayları açıklandı

Yapıcıoglu: Urfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Emin Özaslan
10 Ocak 2024 - 22:28
HÜDA PAR, 31 Mart 2024 tarihinde yapılması öngörülen yerel secimler öncesinde ilk aday tanıtım toplantısını Şanlıurfa'da düzenledi.

Aday tanıtım toplantısında Yapıcıoğlu, partisinin Şanlıurfa ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Siirt Belediye Başkan Adayı ile bazı ilçelerin belediye başkan adaylarını tanıttı.

Yapıcıoğlu'nun açıkladığı listede; Ceylanpınar İlçe Belediye Başkan Adayı Adnan Sağlam, Bismil İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez, Eğil ilçe Belediye Başkan Adayı Ali Durgunsu, Kahta İlçe Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz, Siirt Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Özcan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan yer aldı.

Adayların sahneye davet edildiği sırada, fotoğraflarıyla birlikte özgeçmişleri sahnedeki ekrana yansıtıldı. Adaylar davet edilirken katılımcılar sık sık tekbir getirdi.

Program yapılan dua ile sona erdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan kimdir?

1979 yılında Şanlıurfa Suruç ilçesinde doğdu. İşletme mezunu olup uzun yıllar özel sektörde yöneticilik yaptı. Birçok kuruma iletişim ve yönetim ile ilgili danışmanlık hizmeti verdi En son bir petrol şirketinde Bölge Müdürü olarak görev yaptı. Genç Düşünce Akademisi GEDAK'ın Kurucu Başkanlığı ve 2020-2023 yılları arasında HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı görevlerini yaptı. Türkiye siyasetinde bir ilk olan Cuma 11.11 Platformu'nun mimarı olan Özaslan, evli ve 4 çocuk babasıdır.

GAPGündemi
Bu haber 1708 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti