Yılın son meclis toplantısı yapıldı

Siverek Belediyesi 2020 yılı Aralık ayı olağan meclis toplantısı Ayşe Çakmak başkanlığında yapıldı.

Yılın son meclis toplantısı yapıldı
08 Aralık 2020 - 13:17

Gündem maddeleri öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, yılın son toplantısının hayırlı olmasını diledi.


Her yönüyle koca bir yılın geride kaldığını dile getiren Başkan Çakmak, yeni yılın hizmet yılı olmasına gayret edeceklerini söyledi.


Vatandaşın sandığa yansıyan iradesine saygı duyduklarını belirten Çakmak, “Her bir meclis üyemizin hizmete yönelik öneri ve talebini elbette dikkate alacağız. Dikkate almakla kalmayıp imkanlarımız ölçüsünde bu talepleri karşılamaya çalışacağız.” dedi.


Kanun Hükmünde Kararname ile taşerondan kadroya geçen çalışanlarla ilgili çalışmaların devam ettiğini de ifade eden Çakmak, konunun en kısa zamanda meclis gündemine getirileceğini söyledi.


Başkan Ayşe Çakmak’ın konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.


Bir önceki meclis toplantısında komisyonlara gönderilen raporların sonuçlanmasının oylanmasının ardından 2020 yılının son olağan meclis toplantısı 3’üncü oturumunun ardından tamamlandı.


Başkan Ayşe Çakmak, alınan kararların ilçeye ve vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulunarak yılın son meclis toplantısını kapattı.


Bu haber 4608 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...