Ağustos ayı Aile Destek Ödemesi ne zaman ?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek ödemelerinin hesaplara aktartılacağı tarihi açıkladı.

Ağustos ayı Aile Destek Ödemesi ne zaman ?
11 Ağustos 2023 - 09:38
Aile Destek Program: İhtiyaç sahibi ailelere en fazla 12 aylık süre ile hane içindeki kişi başına düşen gelir tutarına göre belirlenen 4 farklı gelir aralığı için farklı yardım tutarları ile aylık periyotta desteklenmelerini sağlayan programdır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Aile Destek Programı'nın 1 yıl daha uzatıldığını açıklamıştı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medyada Ağustos ayı ödemelerinin 15 Ağustos tarihi itibarıyla hesaplara aktarılacağını paylaştı.

Bakan Göktaş, "Türkiye Aile Destek Programı’nın uzatıldığı müjdesini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Taayyip Erdoğan geçtiğimiz ay vermişti. Hazırlanan takvime göre ilgili ödemeler Ağustos ayının 15’inde hesaplara aktarılmaya başlanacak." dedi.

"Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'a tepki"

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın sosyal medya hesabındaki paylaşımının altına yorumlar yazan sosyal medya kullanıcıları, daha önce ayın 6'sı ve 8'i arasında yapılan ödemelerin ayın 15'ine alınmasına tepki gösterdi. Ayrıca kullanıcılar, a'dan z'ye her ürüne yapılan zamların ardından Aile Destek Ödemelerine de zam yapılmasını istedi.

GAPGündemi.com

Bu haber 850 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım