AK Parti'de Ali Murat Bucak ismi netleşti

Eski Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak, AK Parti'den Siverek Belediye Başkan adayı oldu, resmi açıklama ise henüz yapılmadı.

AK Parti'de Ali Murat Bucak ismi netleşti
03 Şubat 2024 - 12:31
AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve AK Parti MKYK Üyesi M. Kasım Gülpınar'ın istifasının ardından, AK Parti Siverek Belediye Başkan adayının kim olacağı merak ediliyordu.

Gülpınar'ın istifasının ardından AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayları ile ilgili yapılan değerlendirmede değişikliğe gidildi. Aday adayları arasında Gülpınar'a yakın isimler yeniden değerlendirildi.

Yapılan değerlendirme sonunda Siverek'teki siyasi dengeler göz önüne alınarak sürpriz bir isim olan Ali Murat Bucak isminde karar kılındı.

AK Parti'den Bucak ismi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, Bucak'ın telefon ile aranarak görevinin tevdi edildiği öğrenildi.

Bu gelişmeyle birlikte aylar öncesinde Bağımsız Siverek Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Fatih Bucak'ın, Ali Murat Bucak'ı destekleyeceği açıklandı.

AK Parti'de  ilçe belediye başkan adaylarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Urfa'ya gelmesiyle birlikte netleşmesi öngörülüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 Şubat tarihinde Urfa'ya geleceği tahmin ediliyor.

www.siverekgenclik.com



 
Bu haber 3226 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti