AK Parti Siverek ilçe teşkilatında toplu istifa

Aralarında AK Parti Siverek İlçe Başkan Yardımcısının da bulunduğu Ak Parti İlçe Teşkilatı üyeleri topluca istifa etti.

AK Parti Siverek ilçe teşkilatında toplu istifa
29 Ocak 2024 - 13:35
Şanlıurfa eski Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ın AK Parti’den istifa ederek, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkan adayı olmasından sonra, AK Parti’de toplu istifalar devam ediyor.

AK Parti Siverek ilçe teşkilatı, İlçe kadın kolları ve ilçe gençlik kolları ilçe binasında bir araya gelerek, toplu istifalarını sundu. 

İstifalarla ilgili açıklama yapan AK Parti Siverek İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kutluca, "Yaşanan aday belirleme sürecinde hiçbir suretle teşkilat temayül yoklamalarının, anketlerin ve fikir sormaların dikkate alınmamıştır. Her şeyin belli çıkar çevrelerince belirlendiği bir siyasi atmosferin içinde kalamayacağımızdan, yıllarca bu parti için olağanüstü emek sarf eden, yolsuzluğa, haksızlığa, adam kayırmacılığa karşı duran ama her seferinde emekleri başkaları tarafından heba edilmeye çalışılan vekilimiz Sayın Mehmet Kasım Gülpınar’a yapılan haksızlık karşısında sessiz kalamayacağımızı bildirerek, yıllardır özveri ile vatana, millete hizmet için çalıştığımız ve çeşitli kademelerde görev yaptığımız AK Parti’den Sayın Vekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar için istifa ediyoruz." dedi 

GAPGündemi

Bu haber 1313 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti