AK PARTİ YOĞUN KATILIMLA SEÇİM BÜROSU AÇTI

Ak Parti Siverek İlçe Teşkilatı, Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar'ın katılımıyla Kanlıkuyu seçim bürosunu yoğun katılım ile açtı.

AK PARTİ YOĞUN KATILIMLA SEÇİM BÜROSU AÇTI
08 Mart 2014 - 09:56





Ak Parti Siverek İlçe Teşkilatı, Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar'ın katılımıyla Kanlıkuyu seçim bürosunu yoğun katılım ile 2 secim burosu açtı.Cumali Karavar ve Nüsret Tüysüz’ün açtıkları Seçim büroları açılışına  Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili M.Kasım Gülpınar, Ak Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Resul Yılmaz, Ak Parti Belediye Meclisi Adayları ve çok sayıda halk katıldı.

Açılışta Konuşan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Kasım Gülpınar; Dedikodulara son kez cevap verdiğini ve bir daha vermeyeceğini hatırlatarak, hizmet konusunda adil olduklarını ve herkese eşit davrandıklarını ayrım yapmadıklarını belirtti. Meclis adaylarının kendi ailesinden olmadığı ve adaletli bir kadro çıkarıldığını belirten Gülpınar ,her aşiretten, her fikirden insanlardan oluştuğunu belirtti.30 Mart şeçim sonucunda Ak Partinin belediyeyi aldığı taktirde sadece kutlamak için gideceğini,hizmet için desteklerinin olacağını, fakat kendisinin  belediyeye gitmeyeceğini söyledi. Gülpınar, Resul Yılmaz’ın seçileceği taktirde herhangi bir baskı altında olmayacağını ve kimsenin baskısı altında kalmayacağı belirtti.

30 Mart seçim sonunun herkes için hayırlı olmasını dileyen Gülpınar buradan ayrıldı.

FOTO GALERİ


Bu haber 4684 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x