Ak Partide Menderes Atilla çatlağı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla 31 Mart seçimlerinde aday gösterilmeyince başka bir partiden aday olacağını açıkladı.

Ak Partide Menderes Atilla çatlağı
24 Ocak 2019 - 06:58

Ak Parti Genel Merkezi tarafından açıklanan ilçe başkan adaylarına ilk itiraz Ceylanpınar’dan geldi. Ak Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı olarak Abdullah Aksak’in gösterilmesine tepki gösteren, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla düzenlemiş olduğu miting ile başka bir partiden aday olacağını açıkladı.


 


“4, 5 yılda 5 defa suikast atlattım”


Zulme uğradığını ileri süren Menderes, “Hz. Ali’nin bir sözü var. ‘Zulme karşı sessiz kalan dilsiz şeytandır.’ Hz. Ali’nin kanını taşıdığım için zulme karşı sessiz durmayacağız, başkaldırıyorum. Hepiniz şahitsiniz ki, bizim aile 1950’den beri siyaset içindedir. Rahmetli babam 3 dönem, 1960 ihtilali hapisler, sürgünler; rahmetli dayım bir dönem, adalet partisinden o da zulme karşı direndiği için Seydo kahraman bu memlekette şehit oldu. Mehmet Atilla 2 dönem, suikastlara uğradı. Ben 4, 5 yılda 5 defa suikast atlattım. Ama hiçbir zaman geri dönüp, pişmanlık duymadım. Her zaman şunu söyledim, nasıl Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin Kerbela’da şehit edildiyseler, bende bu vatan, bayrak, ezan ve millet için şehit olmaya hazırım.” Diye konuştu.


“Hiçbir zaman ırkçılık yapmadım”


Hiçbir zaman ırkçılık yapmadığını savunan Menderes, “Hepiniz biliyorsunuz Ceylanpınar'ı 4,5 yıl önce, 5 yıl önce teslim aldığımda kocaman bir köydü. Herkes elini vicdanına koysun, Allah rızası için konuşsun. Ceylanpınar'a en büyük hizmetleri getirdim. 100 trilyonun üzerinde sadece dışardan hibe getirdim. Hiçbir zaman ırkçılık yapmadım. Ama bize iftira attılar, yalan söylediler, bizi ırkçılık ile itham ettiler. Bu platformda duranları görüyorsunuz; Kürdü, Arabı, her milletten insan var. Biz her zaman dedik ki, biz ümmetiz, ümmeti Muhammed’iz. Irkımız ile hiçbir zaman şeref duymadık, duymayacağız. Biz ne ile şeref duyduk, Hz. Muhammed’in ümmeti olmakla şeref bulduk, bununla şeref bulacağız.” dedi.


 


“6 vekil ve 3 eski bakan bana iftira attı”


Ak Parti içindeki kriptoların kendisi hakkında iftira attıklarını iddia eden Atilla, “Bu kadar dik duruşumuza rağmen 6 tane vekil, zamanı gelince isimlerini vereceğim. 3 tane eski bakan, hepsi birlik olup bana iftiralar attılar. Benim için ‘Kürt düşmanı’ dediler. Ben onları Allah'ın adaletine havale ediyorum. Allah için, Hz. Muhammed için, ben ne zaman Kürk düşmanlığı yaptım? Yanımda her milletten insan var. İftira attılar, genel merkezi o şekilde kandırdılar. Bunlar kim? Ben bunları size söyleyeyim. AK partinin içindeki kripto AKP'liler, hainler, ‘Ceylanpınar'ı Menderes Atilla'dan alacağız ve Ceylanpınar'ı tekrar HDP'ye teslim ettireceğiz.’ Dediler. Tamam, da sizin hesabınız öylede unuttuğunuz iki şey var. Biri Allah'ın hesabı diğeri de milletimin hesabı." ifadelerini kullandı.


Atilla, önümüzdeki günlerde yaptıkları istişareler sonucunda hangi partiden aday olacağını kamuoyu ile paylaşacağını söyledi.


 www.siverekgenclik.com

Bu haber 3763 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü