Şanlıurfa'da ilk pamuk 1.250 tl'ye satıldı
Şanlıurfa’da 2026 sezonunun ilk pamuğu Ticaret Borsası’nda düzenlenen sembolik ihalede 1.250 TL’den Kızılkaya Tarım’a satıldı.
Editör: Siverek Gençlik
01 Eylül 2026 - 16:20
Haliliye Çekçek Mahallesi’nden Abdülhakim Özbay ile Eyyübiye Uğurlu Mahallesi’nden Hasan Çiftçi’nin yetiştirdiği sezonun ilk ürünü için düzenlenen satışa 9 firma katıldı.
İhaleyi Kızılkaya Tarım kazanırken, ilk ürünü yetiştiren iki çiftçiye Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve Meclis Başkanı İsa Kızıldemir tarafından altın verildi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yeni sezonun çiftçiler ve sanayiciler açısından bereketli geçmesini diledi.
Kızılkaya Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kızılkaya da sezonun ilk satışının iyi bir başlangıç olduğunu belirterek yeni sezon için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Haber Merkezi







FACEBOOK YORUMLAR