Aksa Tufanı'na destek yürüyüşü düzenlenecek

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından Filistin'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek amacıyla Kudüs ve Aksa Tufanı'na Destek Yürüyüşü ve basın açıklaması düzenlenecek.

Aksa Tufanı'na destek yürüyüşü düzenlenecek
17 Aralık 2023 - 10:32
Siyonist işgal çetesinin,  Aksa Tufanı Harekâtını bastırmak ve Gazze halkını ortadan kaldırmak amacıyla 7 Ekim 2023 tarihinde başlattığı saldırılar sürüyor.

Siyonist çeteler tarafından 7 Ekim 2023 tarihinden bugüne kadar düzenlenen saldırılarda çoğunluğu çocuk, kadın, sivil vatandaş, gazeteci ve doktor olmak üzere yaklaşık 19 bin kişi hayatını kaybetti.

Siyonist işgalcilerinin saldırılarına, başta ABD ve Avrupa ülkeleri olmak üzere sözde bazı Müslüman yöneticiler de destek verdi.

Siyonist işgalcilerin savaş suçu olmasına rağmen fosfor bombası kullanması, hastane, okul, fırın ve mülteci kampı gibi sivil alanları bombalaması tepkilere neden oldu.

Dünya genelinde Müslüman olmasa bile vicdan sahibi oldukları için bir araya gelen kalabalıklar, yaptıkları gösterilerde Siyonist işgalcilerin "Çocuk katili" olduğunu, Siyonist işgalcilere destek veren başta ABD olmak üzere Avrupa ülkelerinin de "katliam ortağı" olduğunu dünyaya haykırdı.

Siyonist saldırıların başladığı ilk günden itibaren meydanlarda olan Urfalılar, düzenledikleri basın açıklamaları, yürüyüş vb. etkinliklerle Gazze halkının yalnız olmadığını dünyaya gösteriyor.

Gazze halkına destek kapsamında HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından 17 Aralık Pazar günü saat 13.30'da "Kudüs ve Aksa Tufanı'na Destek Yürüyüşü" düzenlenecek.

Ali Şelli Parkı önünde başlayacak yürüyüş, Rabia Meydanı'nda yapılacak basın açıklamasıyla sona erecek.

GAPGündemi

Bu haber 479 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti