SİVEREK KÜLTÜR DERNEĞİ'NDEN PLAKET

ABONE OL

İstanbullular Siverekliler Kültür Derneği, 14-15 Eylül Tarihinde İstanbul'da düzenlenen "Urfa ve İlçeleri Tanıtım Günleri" programına katkı sunan bazı -kurum ve kişilere plaket verildi.

İstanbullular Siverekliler Kültür Derneği, 14-15 Eylül Tarihinde İstanbul'da düzenlenen "Urfa ve İlçeleri Tanıtım Günleri" programına katkı sunan bazı kurum ve kişilere plaket verildi.

Plaket törenine İstanbullular Siverekliler Kültür Derneği Başkanı Sait Öztürkçü, İstanbullular Siverekliler Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Halil Yoğunlu katıldı. İlçenin Cıncıklı Hamam Sosyal Tesislerinde düzenlenen törende, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal ve Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Sivil-Der Fahri Başkanı Koçali Aymaz, bazı kurum ve kişilere plaket verildi.

Erkal, kurum olarak ilçenin tanıtımına önem verdiklerini belirterek, Siverek'in tanıtımı konusunda her türlü desteği sunacaklarını söyledi.


İstanbul'da 14-15 Eylül Tarihinde düzenlen "Urfa ve İlçeleri Tanıtım Günlerine" Tekirdağ Çerkezköy'den Siverek Gençlik Sitesi Yöneticilerinden Ramazan Benzer'de katılmış, Tanıtım programındaki gözlemlerini sitemizde paylaşmıştı.



www.siverekgenclik.com