Aslanparçası: Seminer ile ilgili inceleme başlatılacak

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, Siverek'te Sandık Kurulu Üyeleri Toplantısında öğretmenlere yönelik tavırla ilgili inceleme başlatılacağını açıkladı.

Aslanparçası: Seminer ile ilgili inceleme başlatılacak
16 Mart 2024 - 12:32
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, "Bugün ilçemizde, 31 Mart yerel seçimlerinde sandık kurulu görevlisi memurlarımız için verilen eğitim seminerinde yaşanan ve camiamızda derin bir huzursuzluğa sebep olan tatsız hadiseyle ilgili ilk andan itibaren yetkili tüm birimlerle hızlıca görüşülmüştür. Büyük bir olgunluk içerisinde sürmesini umut ettiğimiz seçim sürecinin bu şekilde tatsız/seviyesiz hadiselerle anılmasının camiamız tarafından da kabul görmeyeceği muhakkaktır. Şu an itibarıyla yaptığımız görüşmeler neticesinde konunun kamu idaresi tarafından hassasiyetle takip edildiği ve ivedilikle yapılan seminerle ilgili incelemenin başlatılacağı bilgisi Şubemize ve tarafımıza iletilmiştir. Konuyla ilgili, güzel ilçemizin gündemini, istemediğimiz tartışmaların odağı haline gelmesini önleyecek adımların atılacağına inancımız tamdır.

Öğretmenlerimizin aldığı her görevi hassasiyetle yerine getirdikleri bizzat görevi tevdi eden merciler tarafından bilinmektedir. Bu vesileyle başta öğretmenlerimiz olmak üzere, mesleklerinin izzetini koruyan tüm kardeşlerimizi yürekten kutluyoruz." dedi.

GAPGündemi


 
Bu haber 854 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti